Golfclub Gaasterland verwelkomt De Smidte uit Workum als nieuwe sponsor

WORKUM- Café en Restaurant de Smidte verbindt zich als sponsor aan Golfclub Gaasterland. Eigenaar Peter Lammers van De Smidte: “Zelf ben ik fanatiek golfer, golf is voor mij een uitstekende uitlaatklep als we weer een avond gasten blij hebben gemaakt met onze heerlijke gerechten. Lekker in de buitenlucht op de natuurbaan van Golfclub Gaasterland het hoofd weer leeg maken.”

Daar waar veelal een hole wordt gesponsord kiezen Peter en Nicole Lammers voor het sponsoren van de cup waar de vlag in staat. Het afwijkende geluid van de golfbal die in de hole gaat zorgt elke hole weer voor aandacht voor De Smidte. Naast het sponsoren verzorgt De Smidte ook geregeld buffetten op de golfbaan voor de verschillende competitie teams of bij een gezelligheidswedstrijd. Daardoor is de betrokkenheid optimaal en lag sponsoring ook voor de hand.

Voorzitter van de sponsorcommissie Ferry Szovan: “Sponsoren dragen bij aan het behoudt van de natuur in en rondom de golfbaan en wij zijn dan ook erg blij dat Peter en Nicole Lammers onze golfvereniging sponsoren. Het is goed toeven bij De Smidte en de buffetten tijdens de golfdagen zijn altijd uitstekend verzorgt”.

Over Café Restaurant De Smidte

Op de plek waar De Smidte zijn sfeervolle café en restaurant heeft, smeedde ooit de smid het ijzer wanneer het heet was. Nu kunt u hier genieten in een gezellige en huiselijke omgeving van de gerechten die voor u bereid worden. De met zorg samengestelde menukaart staat vol met de persoonlijke favorieten van Peter en Nicole Lammers. Voor alle informatie zie www.desmidte.com.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden