Groot Concert van Muziekvereniging Harmonie Akkrum

AKKRUM - Vanwege corona werd het twee keer uitgesteld, maar op 8 oktober om 20:00 uur a.s. is het zover: het Groot Concert van Muziekvereniging Harmonie Akkrum vindt plaats in de Utingeradeelhal in Akkrum.

Bij dit concert treedt het fanfareorkest van Muziekvereniging Harmonie Akkrum op, maar geven ook twee bekende Nederlandse artiesten acte de présence. Stanley Burleson, die op dit moment schittert als geest in de musical Aladdin, heeft in vele musicals gespeeld en heeft een aantal keren de John Kraaijkamp Musical Award gewonnen. Lucretia van der Vloot is zangeres en actrice. Zo speelde zij onder meer in een theatervoorstelling met Jenny Arean, maar stond ook solo op de planken. Ze maakte talrijke albums en speelde o.a. in de film All Stars. Ook het opstap- en het mixorkest nemen deel aan dit bijzondere concert.

De kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar bij Bakkerij Boonstra of kunnen worden besteld via secretariaat@harmonieakkrum.nl. In de voorverkoop zijn de kaarten €20,00 en aan de deur €25,00.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden