Heerenveense ondernemers steunen Stichting Houvast

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Naar aanleiding van een oproep op Facebook, slaan drie Heerenveense ondernemers de handen ineen. De Heerenveense ondernemingen (Haarsma Food, Keurslagerij van der Meer en Scherp in Veiligheid) ondersteunen Stichting Houvast door hen rollades aan te bieden.

De rollades zijn bedoeld voor gezinnen die bij de stichting bekend zijn en de komende periode net een beetje meer aandacht verdienen.

‘We kregen rollades aangeboden maar deze bleken niet helemaal in orde’, aldus een vertegenwoordiger van de stichting Houvast. ‘Daarop hebben we een vraag voor andere rollades gedeeld op facebook en daar kwam vrij vlot een positieve reactie op. We zijn hier heel blij mee.’

Stap harder

‘We kunnen samen snel schakelen. Door samen te werken is dit resultaat gerealiseerd. We zijn daar erg blij mee’, aldus de drie ondernemers. ‘Juist in deze periode zetten onze ondernemingen, net als andere jaren, graag een stap harder. Ook voor die mensen die dit in deze periode goed kunnen gebruiken’.

Houvast

Stichting Houvast haar vrijwilligers brengen de rollades vrijdag 18 december direct langs de betrokken gezinnen. Stichting Houvast richt zich op gezinnen die niet altijd de middelen hebben om iets extra’s te doen maar bijvoorbeeld geen hulp kunnen krijgen van een voedselbank.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden