Het inspiratieboek van Het Schippertje

INGEZONDEN - Het Schippertje is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van decoraties van gips. Wandlijsten, rozetten, plafondlijsten.

 Letterlijk alles is mogelijk bij Ornament en Lijstengieterij Het Schippertje! Voor iedere stijl is een passende sierlijst of een fraai ornament te vinden.

Wij verzorgen de productie, verkoop en zelfs de installatie van sierlijsten en ornamenten. Het Schippertje beschikt dan ook over een enorm divers assortiment met voor elke stijl bijpassende producten.

Wij hebben om dit alles inzichtelijk en helder te maken voor u een fraai inspiratieboek gemaakt.

In dit boek wordt op een fraaie en inzichtelijke wijze een inkijkje gegeven in Het Schippertje en haar assortiment. Het inspiratieboek bestaat uit dertien hoofdstukken met ieder een eigen onderwerp.

Er is in de eerste paar hoofdstukken veel aandacht voor inspiratie op het gebied van onderwerpen als: wonen, horeca, trouwzaal en kantoor. Deze rijk geïllustreerde pagina’s met verhelderende teksten en productnamen bijgevoegd geven u veel inspiratie en ideeën over hoe je de wandlijsten in jou huiskamer bijvoorbeeld op een fraaie wijze zou kunnen inrichten.

Hierna komt het onderwerp wandlijsten aan bod. Deze wandlijsten zijn tegenwoordig enorm populair en passen daarbij in elk huis, van appartement tot kasteel! Wandlijsten zijn vaak iets subtieler dan plafonddecoratie en zijn daarom erg veelzijdig. Met tientallen sierlijsten in het assortiment die op de wand kunnen worden gebruikt, slaag je bij Het Schippertje altijd.

In ons boek is op een illustrerende wijze een fraaie sfeerimpressie te vinden van deze wandlijsten.

Ook hierbij staat per afbeelding precies aangegeven welk lijst u daarvoor zal moeten gebruiken.

Om de creatie van de tegenwoordig mateloos populaire wanddecoratie voor u eenvoudiger te maken zijn er in het boek 4 voorbeeldwanden te vinden die alle 4 een verschillende wandverdeling hebben (aantal vlakken etc.)

Er is ook aandacht voor een erg belangrijke factor binnen Het Schippertje: de productie.

In dit hoofdstuk krijgt u een écht kijkje achter de schermen bij onze productieafdeling.

Zoals eerder beschreven produceert Het Schippertje alle producten zelf. Hier komt echter geen enkele machine aan te pas, alles wordt op een ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Kortom een echte aanrader voor als u altijd al heeft willen weten hoe Het Schippertje alle fraaie sierlijsten en ornamenten produceert.

Het produceren en monteren van sierlijsten van gips en ornamenten is zeker niet het enige waar Het Schippertje zich mee bezig houdt. Zoals ook in het boek beschreven wordt is de restauratie van ornamenten tevens een erg gebruikelijke bezigheid van Het Schippertje.

Oude of beschadigde ornamenten kunt u door ons laten restaureren of zelfs reproduceren, zo kunt u bijvoorbeeld een oud plafond van een pand in de originele staat herstellen.

Hoe dit precies in zijn werk gaat leest u terug in het door ons aangeboden inspiratieboek.

Een groot deel van het boek is opgedeeld in afbeeldingen van producten met afmetingen en de naam van het product er bij.

Zo krijgt u zowel een duidelijk beeld als een sfeerimpressie van ons assortiment. Van kooflijsten tot hoeken en van rozetten tot beelden, alle producten worden geïllustreerd en belicht.

Tot slot vindt u de zijaanzichten van verscheidene kooflijsten en doe-het-zelf instructies van kooflijsten, ornamenten en wandlijsten. Hiervan staan bovendien video’s op onze website.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw wand- of plafonddecoratie of weet u niet welk beeld het best bij uw klassieke interieur past?

Twijfel dan niet langer en bestel kosteloos het inspiratieboek op onze website!