Het streekmarktseizoen op de Flinkefarm gaat los op zondag 6 juni.

Eigen foto

HEMELUM - Op zondag 6 juni gaat de eerste streekmarkt op de Flinkefarm te Hemelum weer van start.

,,We hebben er lang naar uit gekeken en staan dan ook te trappelen om iedereen weer te verwelkomen op de Flinkefarm. De deelnemers zijn er klaar voor, we hopen het weer ook…'', zo laat de organisatie weten.

,,We zullen alles, net als vorig jaar, weer in goede banen leiden. Dat kan betekenen, dat er op sommige momenten korte wachttijden bij de entreepoort ontstaan als het op pieken te druk wordt.'' De piek ligt altijd zo rond een uur of één ,,dus misschien is het handig voor bezoekers om hier rekening mee te houden.''

Op de streekmarkt in Hemelum staan iedere eerste zondag van de maand ruim 25 deelnemers klaar met de mooiste en lekkerste producten uit onze streek. Veelal door hun zelf bereid, kunnen ze gepassioneerd vertellen over de achtergrond van hun producten.

Te midden tussen de weilanden en de heerlijke sfeer die de Flinkefarm uitstraalt is er geen betere plek om je boodschappen te doen en te genieten van het beste wat Friesland te bieden heeft. De streekmarkt wordt gehouden op Flinkeboskje 2 in Hemelum.