Hoe gaat de Fauna om met de rotzooi die wij achterlaten, in gesprek met Kunstenaar Hanneke Giezen

HEERENVEEN - Op zondag 20 nov, aanvang 15.00 uur,  kunt u in gesprek met kunstenaar Hanneke Giezen over haar bijzondere werken in galerie MUGA op zondag 20 nov.

Wil je weten hoe Hanneke Giezen haar bijzondere objecten maakt en hoe ze tot haar ontwerpen komt? Op zondag 20 november is kunstenaar Hanneke Giezen te gast in Galerie MUGA en kun je haar alles vragen.

We gaan in gesprek met Hanneke Giezen over, hoe gaat de Fauna om met de rotzooi die wij achterlaten. Transformeren ze tot nieuwe soorten uit de puinhoop die wij hebben veroorzaakt? Transformeren ze tot nieuwe soorten uit de puinhoop die wij hebben veroorzaakt?

Achter pracht, praal en schoonheid schuilt meer dan alleen dat wat je ziet. Schone schijn dat willen wij graag, we zijn blind voor de ravage die we aanrichten. gaat de Fauna om met de rotzooi die wij achterlaten.

Observaties van onze wereld rondgeslingerd door allerlei media kanalen vormen de inspiratiebron over ons menselijk gedrag. Ook curator van de tentoonstelling, Age Hartsuiker, is aanwezig.

Dus wil je ook meer weten over hoe je een tentoonstelling maakt of waar hij de bijzondere kunstenaars ontdekt, kom langs!

Zondagmiddag 20 nov. aanvang 15.00 uur en de toegang is gratis.

U vindt galerie MUGA in het gebouw van het museum Heerenveen.

Hanneke Giezen’s werk is opgenomen in diverse collecties; Museum Princessenhof, Leeuwarden  het Fonds National d'Art Contemporain (FNAC), het Musée des Arts Décoratifs te Parijs, van Sèvres Cité de la Céramique te Sèvres, het Kruithuis in Den Bosch en diverse particulieren liefhebbers en verzamelaars.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden