Hubo bouwt alle Multimates om

INGEZONDEN - Hubo is bezig met de uitrol van de nieuwe Hubo formule. Dat is ook in de regio niet onopgemerkt gebleven, met winkels in Akkrum, Gorredijk en Jubbega. 

Met de nieuwe formule wil Hubo laten zien dat ze er zijn voor de echte doe-het-zelver. Met hubo.nl als website waar je online altijd op terug kunt vallen. Zodat je zowel lokaal als via internet goed terecht kunt voor al je producten en advies. Vanuit de nieuwe formule, waar het ombouwen van de oude Multimate winkels een onderdeel is, is het totaal aantal winkels opgelopen tot 190 winkels. Dit maakt Hubo nu de grootste doe-het-zelf formule de meeste winkels in Nederland. Een prachtige mijlpaal die ook duidelijk maakt dat Hubo lokaal ook aanwezig wil zijn.

Focus op één formule

Doordat de focus helemaal op de Hubo formule is komen te liggen, is de zichtbaarheid ook verder vergroot. Het gaat bij Hubo vooral om kwaliteit, en een uitgebreid assortiment. Daarnaast wil het natuurlijk ook iets waardevols en onderscheidend toevoegen, zodat de consument weet dat hij goed geholpen wordt. Dat is de strategische richting met #hubohelpt. Dit maakt meteen duidelijk waar Hubo voor staat. Hiermee spelen ze heel goed in op de behoefte die er bij de doe-het-zelver en de vakmannen is ontstaan. Niet het massale maar juist lokaal. Zodat ze van goed advies worden voorzien maar ook dat er ondersteund kan worden bij een klus of dat deze helemaal uit handen kan worden genomen. De vraag in de winkel was hier al groot naar en zo wordt hier ook goed op ingespeeld.

Advies en ondersteuning

Goed advies geven in de winkel is een belangrijk onderdeel van de strategische richting. Dit is zowel in de winkel als online. Waarbij de winkel een belangrijke pijler is. Veel mensen gaan naar de winkel omdat ze graag even willen sparren over de uitdaging die ze hebben. Zodat je dit niet alleen hoeft op te lossen maar dit samen met een expert kunt bespreken. Zo weet je dat je samen uiteindelijk tot de beste oplossing voor de klus komt. Uiteindelijk is dit nog niet het eindpunt voor Hubo. Ze willen de richting die nu is ingezet verder doorontwikkelen zodat het nog veel beter aan gaat sluiten op de behoefte die er leeft bij de klanten. Waarbij je kunt bouwen op Hubo en deze voor jouw gevoel ook niet inwisselbaar is voor een andere bouwmarkt. Vanuit de lokale hulp die je krijgt en ook de band die je hebt opgebouwd met de mensen van Hubo. Zij staan voor je klaar op het moment dat je ze nodig hebt. Of het nu om ondersteuning voor een klus gaat of goed advies.