Jack Bottleneck & Band spetterend uitsmijter UIT Festival Sudwest locatie Koudum

KOUDUM- Zaterdagavond 10 september sluit Jack Bottleneck & Band het UIT Festival Sudwest in Koudum op een spetterende manier af. Na de optocht in het kader van de Koudumer Feestweek start de artiest, met “korrel 40” stemgeluid om 21:30 op het Centrium, het muziekpodium in hartje Koudum.

Het UIT Festival start in Koudum om 11:30 met spellen naast het Centrium door Crazy Entertainment. Tussen één en vijf uur zijn er diverse muzikale acts op het Centrium onder het motto: ‘Fierder hoechsto it net te sykjen’. Allemaal artiesten uit de regio. Bruno Rummler start om 13:00 en staat garant voor een onvergetelijk, gezellig muzikaal optreden vol oude en nieuwe covers en eigen nummers in het Engels, Nederlands, Fries of Duits. Om 14:00 neemt het Koudum-Balkster Powertrio - onder leiding van de bekende muzikant Johan Keus – het stokje over en speelt een repertoire van stevige Powerrock met daarin eigen nummers maar ook eigen bewerkingen van covers. Maar dan wel stevig.

Probeer vervolgens om 15:00 maar eens stil te zitten of te staan bij Yiriba Dakan. De zes mannelijke percussie-bandleden (waarvan 2 uit Mali) maken er gegarandeerd een muzikaal en swingend feestje van. Of ze nog wilden optreden, daar twijfelden Patrick en Welmoed wel aan. Maar ze maakten intussen wel weer zulke leuke liedjes dat ze die graag als BlueSunday om 16:00 willen laten horen. Blues in het Engels en Fries.

Er is deze dag ook een kinderroute. Als kinderen alle opdrachten hebben gedaan bij de spellen, de bieb, de galeries en het monument aan de haven kunnen zij met een volle kaart een ijsje gaan halen bij Cafetaria De King.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden