Jelle Wassenaar nieuwe voorzitter van VV Oudehaske

Eigen foto

OUDEHASKE - Sinds enige tijd heeft VV Oudehaske een nieuwe voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering nam Jelle Wassenaar de voorzittershamer over van Siebren de Jong.

Jelle is 40 jaar en sinds 2006 lid van de vereniging. ,,In 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur, een rol die ik met ontzettend veel plezier en enthousiasme vervul. Naast mijn bestuurlijk taken probeer ik op woensdagavond en zaterdagmiddag een bal te raken in ons prachtige vierde elftal.''

De inwoner van Oudehaske, liep al langer met de wens rond om het voorzitterschap op te pakken. ,,En nu dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken. Samen met de andere bestuursleden Erik Hollander, Erik Nutters en Siebren de Jong hebben wij de intentie uitgesproken om voor een langere periode als bestuur aan elkaar verbonden te blijven. Ook willen wij ons als bestuur verder ontwikkelen.'' De eerste stap hierin is inmiddels genomen doordat het viertal zich ingeschreven heeft voor de cursus ‘Besturen met impact’.

Zoektocht
Het bestuur mist al geruime tijd een 5e bestuurslid. Tot op heden hebben de diverse acties om deze positie in vullen niet tot een duurzame oplossing geleid. Via deze weg wil ik nogmaals de mogelijkheid benoemen om deel uit te maken van ons team.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden