Jeroen Bos wint van gedoodverfde winnaar biljarten

SNEEK- Met 16 liefhebbers deze zondag gespeeld. Geen spelers aanwezig met (heel) hoge handicaps. Hierdoor is de eregalerij ook korter dan anders; totaal 6 partijen. Hiervan nam Jilco Venema er 4 voor zijn rekening. De gedoodverfde winnaar dus die in de voorronden 0.900 moyenne speelde. Hoe dan ook een geweldige prestatie Jilco. Maar ook twee ‘7 spelers’ (Bart Zurink en Femke Bouma) wonnen vaker dan anders. Femke behaalde zelfs een 7e plaats. Een mooie prestatie.

Na de voorronden stonden vader en zoon (Jilco en Youri) op plaats 1 en 2. Hierdoor konden ze mogelijk samen in de finale belandden. Jeroen Bos dacht daar anders over en wist Youri 18 beurten lang op nul caramboles te houden. Youri raakte hierdoor natuurlijk nogal gefrustreerd. Zoiets houdt ook je prestatie en goed beoordelen van het spel tegen. Dit moet je ook leren anders zal het je altijd tegen houden.

De finale ging dus tussen Jeroen Bos en Jilco Venema. Dit werd een partij van 25 beurten. Dan kan er alles gebeuren en dat deed het ook. Jeroen kreeg in de 19e beurt een ‘gelukje’ en maakte daar 3 mooie ‘rondspelers’ achter aan. Ook wist Jeroen daarna nog 3 fantastische ballen te maken en werd hierna winnaar van deze mooie dag. Een mooi toernooi. Komende zondag nog 1 ‘open’ toernooi en daarna gaan we de Masters spelen. Deelname van harte welkom.

Bron: Biljartschool Sneek
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden