Joure, Bakhuizen en Sint Nicolaasga krijgen pop-uplocaties herhaalprik corona

Foto GGD Fryslân

DFM - Door GGD Fryslân worden de komende maanden op meer plekken in Fryslân pop-uplocaties ingericht voor het halen van de herhaalprik tegen corona. Dit gebeurt onder andere in Joure, Bakhuizen en Sint Nicolaasga. Ook in Lemmer is een pop-uplocatie.

,,Mensen die hun herhaalprik willen halen of informatie hierover willen, kunnen zonder afspraak terecht. Belangrijk is een geldig ID-bewijs en een mondkapje mee te nemen. En de laatste prik of coronabesmetting moet langer dan 3 maanden geleden zijn'', zo laat de GGD weten. Op www.ggdfryslân.nl kan men vinden welke locatie in de buurt op welk moment open is.

Meer bereikbaar
Lineke Kleefstra, directeur publieke gezondheid van GGD Fryslân: ,,We hebben de afgelopen weken al veel mensen mogen ontvangen op onze pop-up locaties in Akkrum, Harlingen, Surhuisterveen, Koudum, Oosterwolde, Veenwouden en Lemmer. Mensen zijn blij dat ze in de buurt bij ons terecht kunnen. Niet iedereen heeft de gelegenheid om de auto in te stappen om naar een van de vaste locaties te rijden. Met onze pop-uplocaties maken we de herhaalprik meer bereikbaar.”
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden