K.R. Poststraat maandagochtend weer open voor verkeer

HEERENVEEN - De werkzaamheden aan de K.R. Poststraat zijn zondag grotendeels afgerond. Maandagochtend om zes uur is de weg weer open voor verkeer.

Zondag was aannemer BAM druk met het aanbrengen van de belijning op het wegdek. Daarnaast werden de gebruikte machines en materialen opgeruimd. 

De werkzaamheden zijn onderdeel van het project 'Heerenveen beter bereikbaar'. In 2020 wordt voornamelijk gewerkt aan de westzijde (centrum) van de A32 en in 2021 aan de oostzijde (het Meer/De Knipe). Eind 2021 zijn de werkzaamheden van deze eerste fase van het project afgerond.

Vlot & Veilig de A32 op en af

Het Project Heerenveen Beter Bereikbaar is een samenwerking van de gemeente Heerenveen, provincie Fryslân en Rijkswaterstaat. Heerenveen kent een grote verkeersdrukte in de ochtend- en avondspits. Om de verkeerssituatie vlotter en veiliger te maken, worden de op- en afritten van de A32 en de wegen naar de op- en afritten (K.R. Poststraat en Oranje Nassaulaan) verbeterd. Gemeente Heerenveen, provincie Fryslân en Rijkswaterstaat hebben hiervoor samen met bewoners een plan bedacht. Tijdens de werkzaamheden gaan omwonenden en het verkeer hinder ervaren. Hierover worden bewoners en weggebruikers vroegtijdig geïnformeerdKoop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden