Kapsalon Perron 28 opent nieuw “spoor”

SNEEK - Het prachtige oude pand aan de Willemstraat in Sneek is onlangs grondig onder handen genomen door ontwerper Evelyne Bok. Samen met Meijer Interiors is er een prachtige ruimte gecreëerd die een multifunctionele werking heeft. 

De nieuwe belevingsruimte van Kapsalon Perron 28 is een plaatje om te zien! Er hangt een grote tv, schommels aan het hoge plafond en een koffiebar waar je je eigen koffie kan tappen en kan wachten wanneer je kleur inwerkt. Uniek aan deze oplossing is dat de stylisten in deze ruimte zonder spiegels werken zodat de klant niet de hele tijd naar zichzelf zit te staren. 

Ook werkt eigenaresse Faidra Tsagarakis voor Balmain Hair Couture. Ze verzorgt de educatie voor andere salons en nu kan ze haar gasten mooi in haar eigen salon ontvangen en de powerpoint presentaties goed kunnen laten zien op de schermen.

Met deze uitbreiding zijn er meer werkplekken gecreëerd dus mocht je in het kappersvak zitten of iemand kennen die bij de leukste kapsalon van Sneek wil werken…. wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!!

Mocht er interesse zijn dan kan onze nieuwe ruimte gehuurd worden voor presentaties en vergaderingen. De wifi werkt goed en koffie en hapjes kunnen worden verzorgd. Voor meer info en onze contact gegevens: www.perron28.com

Zin om even om het hoekje te kijken? Wij houden een ‘open dag’ zondag 9 oktober om 16.30 uur. De drankjes, ballonnen en dj staan jullie op te wachten. Wees welkom! 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden