KidsProject opgesteld tijdens de raildagen

Foto aangeleverd

SNEEK- In het station in Sneek staat tijdens de Raildagen van 15 en 16 september KidsProject opgesteld. Meer dan honderd houten treinen, wagons en bruggen staan op lage tafels om mee te spelen. Genoeg voor uren speelplezier. En er is ook een leuke speurtocht door het museum. Toegang voor iedereen met een geldig kaartje voor het Modelspoor Museum.

 

Treinen van hout zijn voor velen het begin van een mooie hobby. Kinderen kunnen uren spelen met de grootste houten treinbaan van Nederland. Dan is in een gedeelte in het museum gevuld met honderden houten treinen, bruggen, stootblokken en stations. Alles op lage tafels zodat kinderen er makkelijk mee kunnen spelen. Zo wordt het bezoek tijdens de Raildagen aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin.

Modelspoor Museum, Dr. Boumaweg 17b, 8601 GM Sneek (station van Sneek). Het museum is geopend op woensdag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur, zaterdag van 10.30 – 17.00 uur, en op zondag van 13.00 - 17.00 uur. Gesloten op maandag en dinsdag.

Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op te vinden op www.modelspoormuseum.nl.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden