Kinderen genieten van drie dagen in het teken van voetbal

JOURE - Op het sportcomplex van SC Joure werden vorige week de 'Zomervoetbaldagen' gehouden. De organisatie, Voetbalacademie Joure, kijkt terug op drie mooie dagen.

Onder zomerse omstandigheden werden van maandag 22 augustus tot en met woensdag 24 augustus de 'Zomervoetbaldagen' gehouden. Dagelijks waren er meer dan negentig kinderen van veel verschillende voetbalverenigingen uit heel Friesland actief. Bij aanvang kreeg elke deelnemer een professioneel voetbaltenue.

,,De drie dagen stonden bol van voetbalactiviteiten, waarbij naast diverse trainingsvormen, ook veel activiteiten met een hoog ‘fun’-gehalte werden aangeboden. Waaronder: levend tafelvoetbal, bubble-voetbal, boardingvoetbal, XL-voetbaldarten en een buikschuifbaan'', aldus de voetbalschool.

Dagelijks konden de deelnemers genieten van een lunch en tussen de activiteiten door werden er de diverse soorten fruit aangeboden.

Op de laatste dag was er volop plezier met diverse wateractiviteiten en  's-middags werden de dagen afgesloten met de finales van de penalty- en latjetrap bokaal.

Aangezien de voetbalacademie met een voldaan gevoel terugkijkt, zal voetbal ook volgend jaar in de laatste week van de zomervakantie weer op de agenda staan.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden