Kluun te gast bij Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen

HEERENVEEN - Woensdag 4 oktober 2023 verwelkomt de SLAH, Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen, Kluun in het Posthuis te Heerenveen. Aanvang 20.00 uur.

Een aanrader voor boekenliefhebbers van alle leeftijden.

Voor ieder die zich afvraagt: 

Is Kluun een Fries?, of: Heeft zijn naam te maken met het Friese klunen?  hebben we alvast een deel van het antwoord: nee, Kluun is geen Fries, hij is nl. geboren in het Brabantse Tilburg. Maar heeft zijn pseudoniem te maken met klunen?

Dat gaan we hopelijk ontdekken op de eerste literaire avond van dit seizoen. Kluun is het pseudoniem van de Nederlandse schrijver Raymondus Godefridus Norbertus (Raymond) van de Klundert (Tilburg, 17 april 1964).

Kluuns schrijverscarrière begon twintig jaar geleden met een enorme klap met zijn debuutroman ‘Komt een vrouw bij de dokter’, gevolgd door boeken die altijd een afspiegeling zijn van zijn privéleven: ‘De weduwnaar’, ‘DJ’, ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’, ‘Familieopstelling’ en vorig jaar zijn nieuwste boek: ‘Help, ik heb een puber!’

In zijn nieuwste boek probeert Kluun puberouders te behoeden voor al te veel kneuzingen onderweg, deelt hij tips van experts en inzichten in het puberbestaan. Inzichten die hij zelf liever ook eerder had gehad. Kenmerkend voor Kluun is dat hij zijn verhalen schrijft met een flinke dosis humor, liefde en eerlijkheid over relaties,

Wilt u deze lezing bijwonen? Kaarten zijn te reserveren via www.slahheerenveen.nl

Prijs:€17,50, Vrienden en Jongeren/CJP: €12,50
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden