Komende zondag Feanrun, vier engelse mijlen hardlopen door Heerenveen

HEERENVEEN - Na drie jaar uitstel is het komende zondag weer tijd voor de Feanrun! Vier engelse mijlen hardlopen door Heerenveen.

Stichting Feanrun organiseert in samenwerking met AV Heerenveen, gemeente Heerenveen en Regio Heerenveen ’n Gouden Plak voor de zesde keer de Feanrun. De Feanrun welke dit jaar op zondag 17 september plaatsvindt is ieder jaar weer een sfeervolle en gezellige hardloopwedstrijd door Heerenveen. Inschrijven is nog steeds mogelijk!

De Feanrun is een loop met een lengte van 4 engelse mijlen, wat overeenkomt met ongeveer 6,4 kilometer. De route loopt vanuit het centrum naar Sportpark Skoatterwâld, door het Abe Lenstra Stadion heen en weer terug naar de finish in het centrum.

Bedrijvenrun

Traditiegetrouw hoort bij de Feanrun ook de Bedrijvenrun. Schrijf je samen met je collega’s in en strijd zondag 17 september om 14:00 om de winst. Na afloop is er een drankje en hapje geregeld op de terrassen in het centrum van Heerenveen.

Ren mee voor het goede doel

Zoals ieder jaar gaat de opbrengst van de Feanrun naar een goed doel. De opbrengst van deze editie komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Cultuur Friesland. Het Jeugdfonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch kunnen sporten.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden