LSC 1890 verliest met 2-4 van Zeerobben

SNEEK-LSC 1890 dat afgelopen vrijdag tegen Sneek Wit Zwart ZM ontzettend leuk voetbal liet zien en terecht won, stuitte vanavond tegen eersteklasser Zeerobben op meer weerstand.

De ploeg uit de Friese havenstad die komende zaterdag ook de eerste tegenstander van de Snekers in de poulefase van de beker is, nam even voor het half uur via Curty Gonzales en David van der Pol een 0-2 voorsprong. Vervolgens deed Jorn Wester iets terug, waarna Van der Pol met zijn tweede van de avond de ruststand op 1-3 bepaalde.


Na de wisseling van speelhelft was het spelbeeld rommeliger. Niettemin verkleinde LSC 1890 door toedoen van Tarik Bourakba de achterstand, maar vervolgens kwam het slotakkoord op het conto van de Harlingers en dat werd gecomponeerd door Cyrus Boerman. Na die treffer kregen de gasten nog een paar mogelijkheden om de try-out voor het bekerduel van zaterdag met een hogere score af te sluiten, doch die bleven onbenut en derhalve bleef het bij 2-4.

LSC 1890 - Zeerobben 2-4 (1-3)
Doelpunten: 0-1 Curty Gonzales (25.), 0-2 David van der Pol (27.), 1-2 Jorn Wester (29.), 1-3 Van der Pol (43.), 2-3 Tarik Bourakba (59.), 2-4 Cyrus Boerman (81.)

Bron: https://pengel.weebly.com/
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden