Mini Theater Friesland zoekt spelers voor toneelstuk 'Bokkensprongen’

HEERENVEEN - Mini Theater Friesland uit Heerenveen, de voorziening voor amateurtoneel in de regio, speelt volgend jaar de 4 mei-productie 'Bokkensprongen' in het Posthuis Theater in Heerenveen. Voor deze productie zoekt het Mini Theater amateurspelers en -speelsters. Audities worden gehouden op 21 of 28 september in het Posthuis Theater.

In navolging van de succesvolle voorstelling 'Toffe Jongens!' speelt het Mini Theater opnieuw een productie met de Tweede Wereldoorlog in de regio Heerenveen en omgeving als onderwerp. 'Bokkensprongen' zal worden opgevoerd als Theater na de Dam-productie, op 4 mei 2023 om 21:00 uur. Het stuk gaat onder andere over de Bokploeg in De Tjonger, over de vier bemanningsleden van de Sara Jane, die na een noodlanding bijna een jaar ondergedoken hebben gezeten in Heerenveen en over de 'Toffe Meiden', de koeriersters. Het stuk wordt gemaakt door Ineke de Vries (tekst en regie).

Audities
Voor 'Bokkensprongen worden er twee auditierondes gehouden: woensdagavond 21 september en woensdagavond 28 september om 19.30 uur in het Posthuis Theater. Voor beide avonden geldt: 19.15 uur inloop en 19.30 uur start van de audities. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen de avonden rond 21.30 uur afgerond worden. Repetities zullen vanaf 5 oktober op de woensdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur plaatsvinden, ofwel in het Posthuis Theater ofwel in de nieuwe Pop-up bibliotheek aan de Sieverstraat in Heerenveen. Er zijn zes vrouwenrollen en acht mannenrollen te verdelen. Met dubbelrollen. Voor de vrouwenrollen geldt: als je kunt zingen is dat mooi mee genomen. Voor deelname aan deze productie wordt een spelersbijdrage gevraagd. 

Aanmelden voor de audities kan via: artistiek@minitheater.nl / devries-hulshof@versatelnl of bel naar (06) 4089 6188 (Ineke de Vries). 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden