'Op het Podium' bij Lewinski met Ladybirds

SNEEK- Lekker dineren en genieten van een verrassend live programma tijdens 'Op het podium' van Lewinski. Bij de 'Op het podium' avonden biedt Lewinski een podium aan opkomend talent, bijzondere verhalen of -vooralsnog- onontdekte parels in de culturele/literaire sector. Ook geven we hier artiesten de kans hun nieuwste werk te try-outen voor een publiek. Op 25 mei is het podium voor Fokelien Looijenga en Maaike Boonstra, alias Ladybirds.

Over Ladybirds

Saxofoon, trompet en loops zijn de speciale ingrediënten die de Ladybirds uniek maken. Ze mixen verschillende stijlen op een speelse, jazzy manier waar sound, catchy thema’s, ritme en improvisatie het hoofdgerecht vormen. Zowel in hun spel, sound dagen ze elkaar uit en zo ontstaan bijzondere creaties. Ze noemen zichzelf ook wel de meest eigenwijze blazerssectie van Nederland; waar de meeste bands bezuinigen op blazers hebben zij de band weggelaten.
De ladybirds bestaan uit Maaike Boonstra (trompet, flugelhorn) en Fokelien Looijenga (tenor sax en bariton). Ze spelen sinds vier jaar samen en hebben op verschillende festivals gestaan, waaronder het Heima festival op de Faeroër eilanden.

De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30 uur. U kunt uw maaltijd reserveren via de ticketservice. Eventuele dieetwensen/allergieen graag vooraf aan ons doorgeven. Voor de muziek kunt u ter plekke een vrije bijdrage doneren. Natuurlijk kunt u ook alleen voor de muziek en bijv. een drankje komen. De zaal is open vanaf 18:00 uur. Ladybirds speelt direct na het diner.

'Op het Podium' met Ladybirds 

donderdag 25 mei 2023 / 18:00 / diner ticket vooraf reserveren via Lewinski.nl

 

 




Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden