Open huis Waterranonkel 11 wijk De Heide Heerenveen

INGEZONDEN - Op uitstekende locatie gesitueerd uitgebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage.

De keurig aangelegde achtertuin ligt op het noordoosten, is privacy-biedend en is voorzien van een gazon, (overkapte) terrassen, sierbeplanting en blokhut en grenst aan een waterpartij.

Gelegen in woonwijk “De Heide”, deelplan “Heiderijck” op fietsafstand van onderwijsvoorzieningen, openbaar vervoer, buurtwinkels en golfbaan.
 
Eigen grond: 633 m2. Bouwjaar: 1998. In 2008 uitgebouwd en vergroot. Verwarming: C.V. HR combiketel 2015.
 
Indeling.:
Begane grond: entree met garderoberuimte, toilet, uitgebouwde woonkamer (50 m2 met tuindeuren, open keuken met uitgebreide, enigszins gedateerde keukenopstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken/wasruimte, van binnenuit bereikbare garage.  
 
1e Verdieping: overloop, 5 slaapkamers, vaste kastruimte, walk-in-closet, stookruimte, toilet, moderne- en luxe badkamer (2017), voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en designradiator.
 
2e Verdieping: ruime slaapkamer met airconditioning, bereikbaar door middel van een vaste trap Tweede zolder met zolderberging, bereikbaar door middel van een zogenaamde vlizotrap.
 
Algemeen: Voorzien van dak- vloer- en spouwmuurisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing. Energielabel: B. Het schilderwerk extern is in 2021 uitgevoerd.
 
Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 625.000,-- k.k.

WATERRANONKEL 11 HEERENVEEN
OPEN HUIS ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022
VAN 13:30 UUR - 15:00 UUR

Kraak en Donker Makelaardij
K.R. Poststraat 17
8441 EL Heerenveen
0513-627474
www.kraakdonker.nl                  
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden