Openingsweekend Nieuwe tattoo en piercing shop in Sneek

Foto aangeleverd

SNEEK- Ruim 200 vierkante meter is de nieuwe tattoo en piercing shop Goons & Queens. De shop van Jasper Brunsman en zijn collega’s brengt top tattoo artiesten van over de hele wereld naar Sneek om te tatoeëren. Deze american style tattoo shop zorgt ervoor dat klanten snel terecht kunnen voor hun tattoo. Aanstaande weekend, 4 en 5 maart gaan de deuren aan de Peperstraat 9 in Sneek open.

 

Wanneer de agenda vol raakt worden er nieuwe artiesten ingevlogen om zo de wachttijd te verkorten. Daarnaast hebben ze voor alle verschillende tattoo stijlen een specialist. “Voor fineline bloemen en botanische tattoo’s moet je bij Valeriia of Bogdan zijn”, aldus Jasper.

Grote realistische portretten, sleeves en maori worden allemaal gezet door artiesten die daar in uitblinken. De kwaliteit is ongekend. Goons & Queens telt ongeveer 25 tattoo shops door heel Nederland, België en Duitsland. Jasper en zijn collega’s brengen dit fenomeen nu naar Sneek.

Tijdens het openingsweekend wordt er al druk getatoeëerd en kun je langskomen voor een feestje, leuke acties en kennismaking met het team en de artiesten.

Voor meer informatie www.goonsandqueenssneek.nl

Peperstraat 9 in Sneek
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden