Optreden Folkgroep Hynstewaed in Lantearne-beeldentuin Akkrum

AKKRUM - Folkgroep Hynstewaed werd opgericht in 2016, door Lolle en Freek, en in de loop van de jaren werden meer enthousiaste muzikanten aan toe gevoegd, en dat heeft geleid tot een bezetting van vijf enthousiaste muziekvrienden. 

De muziek die we spelen is Folkmuziek, en dat komt uit Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Spaans, en zelfs Fries. Denkend aan o.a.: Mountains of Mourne, Australian, Beautiful Affaire, Processie mars, Hert fan Fryslan, Amazing Grace, en nog meer mooie muziek om naar te luisteren. Ook is er voor het publiek een mogelijkheid om mee te zingen, want er komen ook bekende nummers voorbij. Dit doen we doormiddel van een papier waarop de refreinen van bekende nummers staan.

Lolle van Houten – Zang en percussie Nanda Kuijper – Zang – Bas - Bohdran Aren Jan Faber – Keyboard Katrinus Zeilstra – Harp – Doedelzak - Trekzak Freek Span – Zang – Gitaar – Banjo – Elektronische Doedelzak Deze groep gaat optreden in de Lantearne-beeldentuin in Akkrum , Boerestege op 29 mei om 15.30 uur. Bij slecht weer is het in het gebouw “De Lantearne”. In de pauze is er gratis koffie of thee (uit eigen tuin) De entree is gratis, een gift wordt op prijs gesteld. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden