Petear en raadsvergadering in verband met nieuwe coronamaatregelen weer digitaal

Foto De Fryske Marren

JOURE - In verband met de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus worden het Petear en de raadsvergadering digitaal gehouden. Sinds een paar weken gebeurde dit weer fysiek in het gemeentehuis.

Het Petear over de gemeentecamping in Lemmer wordt maandag 5 oktober om 20.00 uur via videobellen georganiseerd. Het gesprek wordt uitgezonden via de webcast en is te volgen of na te kijken op de website van de gemeente.

Belangstellenden hebben iets langer de tijd dan gebruikelijk om zich aan te melden, namelijk voor donderdag 1 oktober 14.00 uur. Op de dag van de vergadering is er na 13.00 uur te zien of er reacties zijn. Zijn die er niet, dan is er geen Petear.

Betrokkenen kunnen ook schriftelijk reageren op de raadsvoorstellen. Dat kan voor het Petear van maandag 5 oktober tot 5 oktober 12.00 uur. Voor het Petear van 7 oktober, om 19.00 uur over de Omkromte in Joure, kan dat tot 7 oktober 12.00 uur. De reacties worden bij de stukken op de website geplaatst.

De raadsvergadering van 7 oktober vindt tevens digitaal plaats, en begint om 20.30 uur. Ook deze vergadering wordt uitgezonden via de webcast en is te volgen of na te kijken op de website van de gemeenteraad www.defryskemarren.nl/gemeenteraad.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden