Prachtig OBW Grachtenconcert in Sneek als afsluiting Uitfestival!

SNEEK - Onder ideale omstandigheden was het volop genieten van een prachtig en sfeervol OBW Grachtenconcert aan de Westersingel bij Theater Sneek. Een vrolijk najaarszonnetje met een aangename temperatuur zorgde ervoor dat het publiek zich prima vermaakte, niet alleen aan de wal maar ook in de boten op het water voor het podium.

Optredens waren te zien van Elske DeWall, Janneke Brakels, Anne Visser en 'terug van weggeweest' Jelle B. Daarnaast was er nog een gastoptreden van Jurre Kuiper. Zij werden begeleid door het orkest van DEBASIC XL onder auspiciën van dirigent Theo Brouwer. Het publiek werd twee uur lang vermaakt met een variatie aan muziek. Van vrolijke meezingers tot swingende soul en klassiekers van onder andere Golden Earring, Sting, George Ezra en Status Quo.

Het druk bezochte OBW Grachtenconcert was niet alleen een spetterende afsluiting van het Uitfestival dit weekend maar onder deze omstandigheden ook het ideale begin van de zondagnamiddagborrel!Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden