Regenboogfilm Rosie’s son en OUT.frl Happy Summer!

HEERENVEEN – In de maand juni organiseert stichting Regenboogbelang Heerenveen weer diverse activiteiten.

Op woensdag 8 juni is de Rainbow Specials film Rosie’s son te zien en op vrijdag 10 juni is de laatste OUT.frl voor de zomerstop. 

Maandelijks is er een Rainbow Specials filmavond in De Bios Heerenveen. Op deze avond kun je kijken naar één van de mooie films uit het brede aanbod van de LHBTI-Cinema. Op vertoon van je kaartje ontvang je deze keer gratis popcorn voor tijdens de film. Na afloop is er een gezellige nazit met koffie en thee om over de film te praten. Op woensdag 8 juni is de film Rosie’s son te zien. Een hartverwarmende en oprechte film over zorg en liefde.

Lorenz is een succesvol schrijver die in Berlijn woont, alleen de laatste tijd komt er geen boek meer uit zijn handen. Na een telefoontje van zijn zus in Zwitserland vertrekt hij naar zijn geboortestadje. Zijn moeder Rosie heeft een beroerte gehad en heeft hulp nodig. Niet eenvoudig want ze wil niet in een verzorgingshuis en staat erop thuis te wonen. Lorenz besluit te blijven, wellicht ook goed om weer te schrijven. Maar met zo’n eigenzinnige moeder als Rosie en je eigen midlife crisis, vergeet je bijna dat een nieuwe liefde gewoon om de hoek kan wonen!

Op vrijdag 10 juni staat de OUT.frl meet and greet in het teken van Happy Summer.Een gezellige avond met muziek en een hapje en drankje bij Lekkerzzz Heerenveen. Voor LHBTI’s en ieder die zin heeft in een avond zonder hokjes. De deuren van OUT.frl zijn vanaf 20.00 uur geopend, alle leeftijden zijn welkom en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie en de complete agenda van RBH op www.rbh.frl/agenda.