Sprookje Heerenveen zoekt donateurs en sponsoren

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN – Het Sprookje in Heerenveen kan alleen opgevoerd worden met hulp van sponsoren en mensen die een vrijwillige donatie doen. 

Omdat de kosten door de jaren heen flink zijn gestegen roept de organisatie particulieren en bedrijven op om een financiële donatie te doen.

,,Al sinds 1945 geloven wij dat een eigentijds sprookje en het kennismaken met het theater het leven van kinderen en volwassenen mooier maakt en verrijkt. Wij willen graag een breed publiek bereiken, met name kinderen uit het basisonderwijs, maar ook jong en oud die graag ontroerd willen worden met een origineel en eigentijds sprookje in een gezellige ambiance. Ons doel is dan ook om deze passie met zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te kunnen blijven delen. Om dit te kunnen vervullen hebben we uw steun ook hard nodig. We kunnen als vrijwilligers veel, maar hebben ook te maken met diverse noodzakelijke kosten, denk aan diverse materialen (schmink, rekwisieten), huur Posthuis Theater (deels gesponsord), techniek, en veel meer” aldus de vrijwilligers van het Sprookje.

Draag jij het Sprookje in Heerenveen een warm hart toe? Doneren kan via deze link: Doneren of Sponsoren? - Sprookje Heerenveen - 2023 - De nieuwe kleedster van de Keizer 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden