Start Nationale Sportweek, startsein nieuwe website sportaanbod DFM

Foto Sierd de Groot / Sportbedrijf DFM

DFM - Met een gezamenlijke warming-up werd vrijdag de Nationale Sportweek in De Fryske Marren gestart. Dit gebeurde bij Sport- en Swimfun in Joure, waar wethouder Luciënne Boelsma met een druk op de knop ook het startsein gaf voor de nieuwe website met het sportaanbod in de gemeente. Dit gebeurde onder het motto 'Kies je sport'.

De opening is de start van een week waarin sportclubs hun aanbod openstellen voor eenieder die een sport wil proberen. Na het startsein werden er door verschillende sportverenigingen daarom clinics gegeven waaraan leerlingen van de aanwezige scholen konden meedoen.

Gratis open trainingen
Deze week kunnen kinderen bij verschillende sportverenigingen deelnemen aan de open trainingen. De inschrijving hiervan gaat via het nieuwe online platform sportaanbod.sportbedrijfdfm.nl. Sportclubs kunnen hun aanbod openstellen via deze website, die Sportbedrijf DFM heeft gemaakt. Op de website is alle sport in de gemeente te vinden, van voetbal tot dansen en korfbal.

De Nationale Sportweek is een samenwerking tussen Sportbedrijf De Fryske Marren, Sociaal Werk De Kear en sportverenigingen in de gemeente.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden