SV NOK viert 50-jarig bestaan

Grytz en Grize treden op tijdens jubileumfeest SV NOK Foto Grytz en Grize

OUDEMIRDUM - Sportvereniging NOK bestaat vijftig jaar. De vereniging heeft niet minder dan 600 leden en donateurs en kan rekenen op de hulp van 136 vrijwilligers. Het jubileum wordt natuurlijk gevierd. Vandaag beginnen de feestelijkheden om 16.00 uur met leuke activiteiten voor de jeugd tot en met 15 jaar. Na afloop wordt er gezamenlijk gegeten en is er in de avond een disco.

Zaterdag is het tijd voor het officiële gedeelte voor genodigden. Om 18.30 uur wordt er een lekker buffet geserveerd voor iedereen die betrokken is bij de jubilerende SV NOK. Het 50-jarige bestaan wordt afgesloten met een gezellige avond met medewerking van Grytz & Grize met band. Het jubileumweekend wordt gevierd in Dorpshuis It Klif in Oudemirdum.

Omni-vereniging
SV NOK biedt diverse sporten, oftewel SV NOK is een omni-verening. Zowel Volleybal en Tennis als Voetbal en Gymnastiek, al deze sporten kunnen bij SV NOK worden uitgeoefend.

De afdeling Voetbal en Tennis hebben hun basis op één van de mooist gelegen sportparken van Friesland aan de Fonteinwei in Oudemirdum. De afdelingen gymnastiek en Volleybal hebben hun lessen, trainingen en wedstrijden in een prachtige zaal in het pas nieuwgebouwde dorpshuis aan de Hegewei in Oudemirdum.




Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden