Textile Art Expo by Kayako Ishikura in Galerie Mildam

MILDAM -  Kayako Ishikura-Tuinstra, is geboren in Japan. In 2000 is zij afgestudeerd aan de Tama Art University in Tokyo waar haar basis is gelegd als kunstenares. Ondertussen woont Kayako 14 jaar in Nederland samen met haar man, dochter en een hond.

Een schilderij of een kunstwerk is een prachtig accent in uw interieur. Het wordt met de hand vervaardigd en is daardoor authentiek! Als kunstenares heeft Kayako in de afgelopen twee jaar in een nieuwe richting en stijl ontwikkeld en wil zij haar nieuwe werk graag met u delen.

Haar canvas is textiel, waar ik met behulp van hoogdruktechnieken - zoals linosnede - een abstracte omgeving creëer met de juiste sfeer om mijn onderwerp op af te beelden. Het onderwerp wordt tot leven gebracht door middel van applique, een decoratietechniek voor textiel, en gedetailleerd met borduur- en kraalwerk. Een Fries paard in het veld, een jachthond en de geuren in de wind, zeedieren in de diepe oceaan en een kaketoe in de jungle zijn onderdeel van de collectie die u kunt komen zien.  

Kayako:  ,,Ik hoop u van harte te kunnen verwelkomen bij mijn expositie in galerie Mildam welke loopt vanaf 7augustus t/m 30 september. Misschien tot dan!".

Het werk van Kayako is te zien bij Galerie  Mildam, van 7 augustus t/m 30 september , Schoterlandseweg 37,  8454KB  Mildam. Openingstijden: vr-, za- zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur. Elke eerste zondag van de maand is er OpenHuis dan zijn alle kunstenaars zelf aanwezig.