Tips voor het kopen van een Apple Watch bandje

INGEZONDEN - Een Apple Watch is superhandig om de tijd op te zien, je hartslag te meten, sportprestaties bij te houden en nog veel meer. 

Een leuke bijkomstigheid is dat je de bandjes zelf kunt verwisselen. Zo kun je de Apple Watch dus bijvoorbeeld met je kleding afstemmen. Er zijn dan ook honderden soorten losse bandjes te koop op internet! Zie jij door alle bomen het bos niet meer? Hieronder lees je een aantal handige tips als je een apple watch 7 bandje wilt kopen!

Voor iedere activiteit een ander bandje

Aangezien de Apple Watch door veel mensen als sporthorloge wordt gebruikt, zijn er veel sportbandjes te koop. Deze zijn gemaakt van een zweet-proof materiaal en is makkelijk schoon te maken met een beetje water en zeep. Siliconen bandjes zijn bijvoorbeeld erg geschikt om mee te sporten. Deze bandjes komen je waarschijnlijk al bekend voor, aangezien deze ook standaard bij de Apple Watch zitten. Vind je dit siliconen bandje dus wel prima, alleen ben je een beetje uitgekeken op de kleur? Dan kun je bij 123watches.nl een siliconen bandje in een heleboel kleuren kopen. Naast de standaardkleuren kun je er ook terecht voor de meer bijzondere kleurtjes zoals lichtroze, donkerrood of knalgeel.

Geef je Apple Watch een elegante upgrade

Een Apple Watch heeft een moderne uitstraling en staat leuk bij een sportieve en casual look. Wil je de smartwatch ook dragen tijdens formele gelegenheden? Dan kun je het horloge een elegante upgrade geven door er een leren of stalen schakelbandje omheen te doen. Een leren bandje geeft de Apple Watch een klassieke uitstraling. Wil je een wat stoerdere look, dan is een stalen schakelbandje perfect.

Apple Watch als armbandje

Vrijwel alle Apple Watch bandjes hebben een stevige sluiting die je met je vrije hand kunt bedienen. Dat is in het begin even wennen, maar na een tijdje krijg je er steeds meer handigheid in. Vind je de sluiting toch niet zo fijn in gebruik? Dan kun je er ook voor kiezen voor een nylon Apple Watch bandje die je in een beweging om je pols kunt doen. Het heeft dus iets weg van een armbandje of elastiek en is dus heel gebruiksvriendelijk. Doe je je horloge bijvoorbeeld vaak om en af, dan is zo'n elastisch Apple Watch bandje een echte aanrader. Bij 123watches.nl zijn deze bandjes dan ook in diverse kleuren en designs te verkrijgen, dus wissel jouw Apple Watch bandje iedere dag om met je outfit te matchen!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden