UNIS Flyers speelt maar één wedstrijd dit weekend: Zoetermeer-uit

Foto: Ricardo Veen Media

HEERENVEEN - Vorig weekend speelde UNIS Flyers in Thialf tegen Zoetermeer Panters (9-1 winst). Komende zaterdag staat de uit-wedstrijd op het programma tegen Panters. Om 20.15 uur valt de puck in Zoetermeer.

Na de winst op Zoetermeer Panters afgelopen weekend, verloor UNIS Flyers op bezoek bij Bulldogs Liège (3-0). Coach Mike Nason blikt terug op beide wedstrijden ,,Tegen Zoetermeer haalden we na de eerste periode onze voet van het gaspedaal. Dat was niet nodig, maar we hebben een jonge groep en die moet daarin nog verder leren en ontwikkelen,” vertelt Nason.

,,De wedstrijd tegen Bulldogs Liège zie ik als een 1-0 verlies. De tweede en derde goal vielen in de laatste minuut, onder andere een empty-net. Het is geen slecht resultaat, maar ik vind dat we een beter resultaat kunnen behalen op bezoek in Liège”.

Zaterdagavond in Zoetermeer dus de wedstrijd tussen Zoetermeer Panters en UNIS Flyers, die ongetwijfeld heel anders gaan verlopen dan de vorig weekend in Thialf, toen UNIS Flyers met 9-1 won.

Koop alvast je tickets voor zaterdag 19 november via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

  • 19.30 uur - Kassa's geopend
  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven:

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 7,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 7,50 en online € 7,00
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 12,00Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden