UNIS Flyers speelt zondagavond halve finale in Thialf

Foto: Ricardo Veen Media

HEERENVEEN - UNIS Flyers speelt de halve finale van de playoffs in de BeNe-League, tegen UltimAir Hijs Hokij. In een best-of-three serie wordt uitgemaakt wie zich plaatst voor de finale.

 Vrijdagavond heeft UNIS Flyers de eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen in De Uithof in Den Haag. Zondagavond volgt wedstrijd twee om 19.00 uur in Thialf.

UNIS Flyers startte goed aan de wedstrijd en kwam al vlug op voorsprong via Roope Nikkilä. In de tweede periode kwam Hijs Hokij sterk terug tot 1-1 via Bjorn Willemse. In de slotperiode voerde UNIS Flyers weer de boventoon en kwam het via een powerplay goal van wederom Roope Nikkilä op voorsprong en liet dat niet meer los.

Zondagavond volgt wedstrijd twee in deze halve finale serie. Om 19.00 uur valt de puck in Thialf tussen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag. Valt dan al de beslissing? Of gaan we door naar de derde wedstrijd, die eventueel op dinsdagavond wordt gespeeld in Den Haag.

Steun UNIS Flyers, moedig ze aan! Jullie support kan beslissend zijn! Tot zondag!

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

  • 18.00 uur - Kassa’s geopend
  • 19.00 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven:

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs) aan de kassa entreekaarten kopen voor € 10,00 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 10,00 en online € 10,00 p.p.
  • Volwassenen: aan de kassa € 17,50 en online € 17,50 p.p.Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden