UNIS Flyers speelt zondagmiddag finale Nederlands kampioenschap in Thialf

HEERENVEEN - Met een overwinning (6-3) op Snackpoint Eaters Limburg in de halve finale, heeft UNIS Flyers zich geplaatst voor de finale van het Nederlands kampioenschap. Deze finale wordt in Thialf gespeeld. De face-off is om 15.00 uur.

Tegenstander in deze finale is Hijs Hokij Den Haag. Eerder dit seizoen verloor UNIS Flyers nipt de bekerfinale tegen Hijs Hokij na overtime (2-1). Nu is dus de kans voor UNIS Flyers om die nederlaag recht te zetten. De finale wordt gespeeld in Thialf, op het thuisijs van UNIS Flyers. Het team van coach Mike Nason kan alle support gebruiken!

Kom daarom zondagmiddag naar Thialf en moedig UNIS Flyers aan in deze prachtige finale. Een uniek moment voor het team van Mike Nason om een prijs te pakken. Nodig je vrienden, buren en familie uit om dit evenement mee te maken. Tot zondagmiddag in Thialf!