SNEEK- Op 18 november zijn verschillende verhalen te horen op bijzonder locaties. Giny Bastiaans vertelt tijdens verhalenavond over haar tijd in Lagos Nigearia. Ze heeft daar met haar gezin twee jaar gewoond. Ze vertelt over haar belevenissen, leermomenten en een spannende interactie met een politieman in haar auto. Een angstig avontuur dat uiteindelijk wel relaxed verloopt. Luister naar haar verhaal op de Ooievaarslaan 20 in Sneek.

Op Verhalenavond ontmoet heel Friesland elkaar om te luisteren naar verhalen. Verhalen in huiskamers, musea, cafés, overheidsgebouwen, bibliotheken, bij verenigingen en bedrijven.

Al meer dan 140 vertellers

Inmiddels zijn er al meer dan 140 vertellers die meedoen aan Verhalenavond. Dit jaar is het thema ‘De Ommekear’ want we kennen allemaal een moment, waarop het leven een grote wending nam: De Ommekeer. De verhalen zijn gratis te bezoeken en vinden allemaal plaats op 18 november tussen 19.00-22.00 uur verspreid door de provincie, een route kun je plannen door te kijken op www.verhalenavond.nl.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden