Vernieuwde website Vereniging van Bedrijven Makkum e.o.

MAKKUM - De Vereniging van Bedrijven Makkum e.o. (VvB) heeft recentelijke haar website vernieuwd. 

Op deze frisse site (www.vvb-makkum.nl) zijn bijvoorbeeld de leden terug te vinden en wat zoal voor de leden en voor het Makkumer ondernemersklimaat in het algemeen wordt gedaan.

Daarnaast worden alle ondernemers via (korte) berichten onder het kopje ‘Actueel Nieuws’ op de hoogte gehouden van wat er op het gebied van ondernemen speelt in Makkum en waar het bestuur van de VvB onder meer mee bezig is. Actuele onderwerpen zijn bijvoorbeeld de herinrichting van de haven, uitbreiding van het bedrijventerrein, de aanleg van glasvezel en het aanpakken van zowel de Stranwei als de Kalkovens. Maar ook recreatie en toerisme alsmede woningbouw heeft de volle aandacht van de VvB en is de vereniging via de Federatie met de gemeente in gesprek over de nieuwe Omgevingswet en de daaraan gekoppelde Omgevingsvisie.

Uiteraard kunnen bedrijven zich via de website aanmelden als lid van deze actieve vereniging. Door het informatieve karakter is de nieuwe website mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds SWF.

Door Frans van Egmond/Makkum Nieuws