Vierde plek voor Zuivelhoeve Heerenveen bij Nationale Competitie Foodspecialiteitenwinkel 2023

HEERENVEEN - Wekenlang hebben gepassioneerde ondernemers uit heel Nederland hun liefde voor eten en vakmanschap in de strijd gegooid tijdens de Nationale Competitie Foodspecialiteiten 2023. 

De winnaars van deze zenuwslopende competitie werden gisteravond bekend gemaakt tijdens een viering van het 25-jarig bestaan van de Certificering.

Competitie

Tijdens de competitie strijden winkels voor een titel in de volgende categorieën:
•             Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel

•             Nederlands Beste Foodspecialist Kaas

•             Nederlands Beste Foodspecialist Noten

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

De Zuivelhoeve heeft van alle genomineerden in verschillende categorieën twee van de elf plaatsen in de finale weten te bemachtigen. Diane Roerink, oprichtster Zuivelhoeve Winkelbedrijven: “We zijn trots op de nominaties van twee van onze franchisenemers. Het certificeren in de Nationale Competitie betekent dat je als ondernemer jezelf uitdaagt en uitblinkt in je vakgebied. Het feit dat onze ondernemers tot de besten van Nederland behoren, is al een overwinning op zichzelf”.

Elke ondernemer werd nauwkeurig beoordeeld op visie, onderscheidend vermogen, assortiment, productkennis & hygiëne. Met de competitie uit het hele land is dat nogal een zware taak.
Na een zenuwslopende avond, geleid door Gaston Starreveld, was het oordeel 5 juni eindelijk gevestigd: de Zuivelhoeve Heerenveen behaalde een mooie vierde plek binnen de categorie ‘Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland 2023’. Diane Roerink: “Wij zijn ontzettend trots dat Zuivelhoeve Heerenveen de vierde plek voor Beste Foodspecialiteitenwinkel 2023 in de wacht heeft gesleept. Het is reuzeknap wat Mark en Vanessa en hun team hier gepresteerd hebben. Elke dag de beste willen zijn legt een behoorlijke druk op je team en jezelf. Deze overwinning is dan ook echt verdient!”.

Heerenveen

De Zuivelhoeve Heerenveen is al een populaire plek voor delicatessen, maar staat nu – terecht – in de finale voor heel Nederland. Wat de Zuivelhoeve in Heerenveen zo bijzonder maakt? Ondernemers echtpaar Mark & Vanessa: “Onze winkel biedt een overweldigend assortiment aan lekkernijen: Hollandse en buitenlandse kazen, tapas, noten, worst, chocolade, bier, wijn... alles voor een geweldige avond, verjaardag, ontbijt of lunch. En vergeet onze cadeaupakketten niet, geschikt voor elke gelegenheid. Het enthousiasme, kennis en gezelligheid van ons personeel maken de winkelbeleving compleet”.

Deze prijs kwam op een bijzonder moment, aangezien de winkel van Mark en Vanessa dit jaar haar vijfjarig bestaan viert. Voor Mark en Vanessa is deze mooie vierde plek dan ook de kers op de taart voor dit prachtige jubileum.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden