Vol programma bij Súdwest Festival in Workum

Foto Ron van Hal

WORKUM- Kunstencentrum Atrium organiseert zondag 19 maart in Workum het Súdwest Festival. In drie zalen van Kultuerhús Klameare treden ensembles, orkesten, koren en andere muziekgezelschappen uit Súdwest-Fryslân op. Het jaarlijkse festival met vooral akoestische, klassieke muziek begint om 13.00 en duurt tot 17.00 uur.

Een djembégroep van Atrium onder leiding van Moustapha Seck bijt het spits af met een opzwepend optreden in de Brijbekzaal. Vanaf 13.30 uur klinkt er ook muziek in de Kleine Zaal en de Nijefurdzaal.

Er staan tevens optredens op het programma van: Mienskipsorkest Workum en jeugdorkest De Notenbrijbekken (o.l.v. Jan Hibma), het Noord NL Jeugd Gitaarensemble en het Atrium Gitaarensemble (o.l.v. Erik Westerhof), popkoren Local Vocal en Allround (o.l.v. Jannie Brandsma), saxofoonensembles Saxemble en Saxofonissimo (o.l.v. Edith Bakker), shanty- en evergreenkoor Tusken Wâl en Skip, Gemengd Koor Sjongsum (o.l.v. Pytsje Feenstra), het blokfluitensemble van Atrium (o.l.v. Lies van der Grient), het Accordeon Orkest Sneek (o.l.v. Reinou van der Veen), musicalkoor MusicAlive (o.l.v. Clara Rullmann), het Lyts Kanaän Saxofoonkwartet (o.l.v. Kees Romers), kamer- en salonmuziekgezelschap Trio Plamure (o.l.v. Herman Beks) en het koor 16 Tinten Grijs (o.l.v. Margriet Kampen).

Er is geen kaartverkoop. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden