VV Heerenveen zoekt trainer voor O12-1

HEERENVEEN – VV Heerenveen zoekt voor haar JO12-1 uitkomende in de hoofdklasse  een trainer. Het team zal gevormd worden uit de huidige lichting O11 spelers. 

Wij bieden een talentvolle jonge groep, volledig verzorgd met materiaal, kleding, verzorging en een volledig op elkaar afgestemde staf. Daarnaast bieden wij een goede sfeer zowel vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijden op ons sportpark Skoatterwald die we delen met sc-Heerenveen.

Prestatie en plezier gaan hand in hand.

We verwachten van je dat je de verantwoordelijkheid neemt voor de O12-1 en goed samenwerkt met de rest van de staf. Je verzorgt drie keer per week de training en begeleidt/coacht het team op wedstrijddagen. Het spreekt voor zich dat je regelmatig overlegt met de HJO onderbouw, werkt binnen de kaders van het voetbaltechnisch beleidsplan van VV Heerenveen en handelt naar de normen en waarden van de vereniging. Je bent bij voorkeur in het bezit van UEFA-C diploma of reeds begonnen.
Wij bieden een markt-conforme vergoeding.

Met zowel het team als je eigen persoonlijkheid presenteer je je als uithangbord voor de vereniging, ben je in staat duidelijk en transparant te communiceren en heb je het vermogen om visie en speelwijze over te brengen. Je kunt omgaan met groepsprocessen en hebt oog voor het individu, bent empathisch en een open boek. Met alle ingrediënten ben je in staat toe te werken naar een succesvol seizoen.

Herken jij jezelf in de persoon die we zoeken?
Dan hebben we je vast enthousiast gemaakt.

Graag zien we dan je CV en motivatie tegemoet via: tc@vvheerenveen.nl en doe dit uiterlijk 25 mei 2021.

Geschikte kandidaten gaan we uitnodigen voor een eerste gesprek met de HJO onderbouw en voorzitter Technische commissie.