Werkfestival Súdwest-Fryslân-deelnemer: maak kennis met Automobielbedrijf Jaarsma uit Hartwert

SÚDWEST-FRYSLÂN - Na het enorme succes van de edities in 2019 en 2020, vindt op zaterdag 18 september de 3e editie van het Werkfestival Súdwest-Fryslân plaats: de dag die in het teken staat van werk, maar dan wel in festivalsferen. Geen doorsnee banenbeurs, maar een festival waar je als bezoeker - werkzoekende, student of geïnteresseerde - kennismaakt met potentiële werkgevers, lokale ondernemers, aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders. In de aanloop naar 18 september stellen de deelnemende bedrijven en organisaties zich graag even voor! Maak kennis met Automobielbedrijf Jaarsma!

“In onze ogen moet een auto vrijheid geven, hier zorgen wij graag voor!” Zo laat Automobielbedrijf Jaarsma weten. “Onze missie is om iedereen van dienst te zijn bij onderhoud en aanschaf van zijn of haar auto."

Dat geeft zekerheid van mobiliteit. In onze ogen moet een auto vrijheid geven. Hier zorgen we met elkaar elke dag voor. Of het nu gaat om je dagelijkse auto, klassieker, camper of bedrijfsauto, bij ons ben je aan het juiste adres voor het onderhoud aan en reparatie van je auto. Sinds 1984 zijn wij het adres en hebben ons sindsdien ontwikkeld tot een full-service autobedrijf. Dit laten wij graag zien tijdens het Werkfestival.  We hopen op veel interesse voor ons bedrijf, zowel voor de medewerkers en niet te vergeten: onze nieuwe én gebruikte auto’s.”

Ridderdijk 11-B, 8741 KE Hartwerd


Ook met jouw bedrijf in de schijnwerpers? Ga dan naar www.werkfestivalswf.nl en meld je bedrijf aan!

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân?