Woningbouw in voormalige Bogermanschool Wommels

WOMMELS- De plannen voor de betaalbare woningen voor jongeren in de voormalige Bogerman in Wommels komen in een beslissende fase. Halverwege februari moeten de ingediende plannen beoordeeld worden. Opdrachtgever is de gemeente Súdwest Fryslân. Doarpsbelang Wommels mag mee beoordelen. Voor het mee beoordelen zoekt Doarpsbelang een jongere uit Wommels of Easterein.

 

Maximaal vijf ontwikkelaars kunnen begin volgend jaar plannen indienen. Die plannen worden op een aantal punten beoordeeld. Zo zal Dorpsbelang vooral letten op de uitwerking van de uitgangspunten zoals die na gesprekken met dorpelingen en uit een onderzoek zijn vastgesteld. Voor het mee beoordelen van de plannen zoekt Dorpsbelang een jongere uit Wommels of Easterein. Iemand tussen de 18 en 29 jaar die bij voorkeur zelf in Bogerman 2.0 zou willen wonen.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar doarpsbelang@wommels.nl met daarin de persoonlijke gegevens maar ook waarom men de plannen voor Bogerman mee wil beoordelen. Insturen kan tot 5 januari 2021. In de week van 11 januari maakt Dorpsbelang bekend wie de plannen mee mag beoordelen.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden