Jubilarissen brandweerpost Heerenveen in het zonnetje gezet

112
De jubilarissen en de personen die afscheid namen geflankeerd door burgemeester Fokkens en clusterhoofd Eise Dijkstra
De jubilarissen en de personen die afscheid namen geflankeerd door burgemeester Fokkens en clusterhoofd Eise Dijkstra Foto: Dennis stoelwinder

HEERENVEEN - Op zaterdag 4 november vond in aanwezigheid van Burgmeester Avine Fokkens de jaarlijkse korpsavond van de Brandweerpost Heerenveen plaats.  

Tijdens deze avond werden de diploma’s uitgereikt aan de vele brandweermensen die op cursus zijn geweest, werden de jubilarissen gehuldigd en werd stil gestaan bij het vertrek van twee brandweermensen.

Voor de opleiding bediener redvoertuig (hoogwerker) is het diploma behaald door Stef van Dalfsen, Arjen Wijlhuizen, Gert Jan Overeem, Dennis ten Hoeve en Mart Jager.

Voor de opleiding brandwacht ontvingen Akam Anwar en Jaap Brandsma hun diploma.

Daarna werden de jubilarissen gehuldigd, dit waren Yorian Brandsma en Gert Jan Overeem voor 12,5 jaar brandweerdienst. Martijn Brands en David Roele voor 20 jaar brandweerdienst.

Tot slot verlieten Leo Voulon en David Roele de brandweer, zij werden bedankt voor hun inzet.

Vooraf aan de korpsavond vond een kennismakingsmiddag plaats voor mensen die zich graag willen inzetten voor de ‘mienskip’ door het uitoefenen van het brandweervak. Brandweer Heerenveen is op zoek naar nieuwe leden die het korps willen komen verstreken.

Op de foto staan de gediplomeerden, jubilarissen en de personen die afscheid namen geflankeerd door burgemeester Fokkens en clusterhoofd Eise Dijkstra 

Gediplomeerden, jubilarissen en de personen die afscheid namen geflankeerd door burgemeester Fokkens en clusterhoofd Eise Dijkstra