Golfclub Heidemeer in actie voor Oekraïne

Algemeen
Foto: Cor Pot Fotografie
Foto: Cor Pot Fotografie

HEERENVEEN - Net als de rest van Nederland voelen de leden van Golfclub Heidemeer uit Heerenveen zich verbonden met het Oekraiense volk dat geconfronteerd wordt met de gruwel die oorlog heet.  

Daarom werd er besloten om op 12 maart jongstleden een benefietwedstrijd te organiseren waarbij er gevraagd werd ruimhartig te doneren door spelers en leden ten behoeve van de mensen die het allermeest lijden onder de agressie van Rusland: de burgerbevolking van Oekraïne zelf.

De respons was groot: er deden liefst 39 deelnemers mee aan deze wedstrijd! Onder een prettig voorjaarszonnetje genoten de spelers van een leuke golfwedstrijd. Spelers werd gevraagd ruimhartig te doneren en dat hebben ze gedaan!

Ook  golfbar “Mulligan” deed mee en doneerde reeds de hele week in aanloop naar de wedstrijd 1 euro per geschonken warme drank. Het bestuur van de golfclub besloot tevens een spreekwoordelijke duit in het zakje te doen door per lid van de vereniging 1 euro te doneren.

In totaal werd er 2000 euro opgehaald onder de leden van GC Heidemeer. Een bedrag waar  Golfclub Heidemeer trots op is! Het geld is inmiddels onderweg naar het goede doel: de UNHCR!