Opbouwwerkzaamheden festivalterrein “Heerenveen Live” begonnen

Algemeen
Foto: Dennis Stoelwinder
Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Op P6 (oostzijde Abe Lenstra Stadion) zijn donderdag de opbouwwerkzaamheden voor het tweedaagse muziekevenement “Heerenveen Live” begonnen. De komende dagen wordt P6 omgebouwd tot festivalterrein. 

Op vrijdag 9 september en zaterdag 10 september organiseert stichting NVJ (bekend van de festivals Heaven Open Air & Beachrockers Festival) een nieuw tweedaags evenement op het P6 Terrein in Heerenveen; “Heerenveen Live”. De titel van het festival zeg genoeg; twee dagen genieten van Nederlands beste live muziek in Heerenveen. Met o.a Suzan & Freek, Miss Montreal, Snelle, Maan & Tino Martin haalt de organisatie grote namen naar Heerenveen.

De organisatie is blij met de aankondiging van Heerenveen Live. ’we merken dat er een nieuwe vraag ontstaat naar meer live muziek op onze evenementen, met ‘Heerenveen Live’ adresseren we deze vraag. De Nederlandse pop-scene staat in volle bloei, de ene Nederlandse act na de andere verkoopt de Ziggo Dome uit. Met ‘Heerenveen Live’ haalt de organisatie deze artiesten naar ’t Fean.

Naast muziek is er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. Extra aandacht is er dit jaar voor eten, er is een breed scala aan foodtrucks waar men heerlijk gevarieerd en biologisch kan eten.

Vrijdag 09-09-2022

Suzan & Freek, Miss Montreal, Queen Must Go On, Mart Hoogkamer, Paul Sinha

Zaterdag 10-09-2022

Snelle & de Lieve Jongens Band, Kraantje Pappie, Tino Martin & Live Band, Maan & Live Band,

Kaarten zijn vanaf 04-02-2022 te koop via www.heerenveen.live

Foto: Dennis Stoelwinder
Foto: Dennis Stoelwinder
Foto: Dennis Stoelwinder