Paul Meirmans exposeert in bibliotheek Heerenveen

Algemeen
Afbeelding

HEERENVEEN - Van 31 januari t/m 28 februari exposeert beeldend kunstenaar Paul Meirmans zijn schilderijen, tekeningen en andere kunstvoorwerpen in de bibliotheek aan het Kuperusplein 48 in Heerenveen. 

Deze tentoonstelling is te bewonderen tijdens de openingsuren van de bibliotheek en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De officiële opening van de tentoonstelling wordt om 11.00 uur verricht door Peta Bartlema, coördinator van het Digitaalhuis in de bibliotheek. Voor de bezoekers is er gratis koffie of thee.

De wereld mooier maken

Voor zijn projecten gebruikt Paul Meirmans materiaal dat hij op zijn weg tegenkomt. Hij is dan ook regelmatig te vinden bij de kringloopwinkels. Met dat materiaal maakt hij objecten die vertellen hoe hij de wereld om zich heen waarneemt. Wie de tijd neemt om te kijken, zoals Paul de dingen ziet, ontdekt een rijk gevoelsleven. Zelf wil de kunstenaar er niet teveel over kwijt. Als hij er dan toch iets over moet zeggen….”Ik wil de wereld gewoon een beetje mooier maken”.