Verkeershinder Woudsend

Algemeen
Afbeelding

WOUDSEND - De komende weken wordt op meerdere plaatsen in Woudsend aan de wegen gewerkt en zijn deze voor korte of langere tijd afgesloten voor al het verkeer.

Van woensdag 1 maart tot en met vrijdag 17 maart 2023 is een deel van de rijbaan Waechswal, tussen de kruising met de Lynbaen - Midstrjitte en het pand Op ‘e Romte 15, in Woudsend afgesloten voor het doorgaand verkeer. De genoemde verkeersafsluiting geldt niet voor voetgangers. 

Vanwege rioolwerkzaamheden is van donderdag 02 maart tot en met vrijdag 17 maart 2023 de rijbaan van de D. Schilstrastrjitte afgesloten voor alle verkeer behalve de voetgangers. Verder is de Iewal door bouw- en takelwerkzaamheden in de periode 06-03-2023 tot en met 20-03-2023 op elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 10:00 afgesloten in beide richtingen.

Door onderhoud aan de brug is van maandag 06 maart 08:30 uur tot vrijdag 24 maart 16:00 uur 2023 is er sprake van verkeershinder op de brug Hellingbrêge gelegen in de rijbaan De Dyk in Woudsend voor al het verkeer. In de genoemde periode is er één rijstrook (halve rijbaanafzetting) beschikbaar voor het verkeer. De doorgang van het verkeer wordt geregeld door een verkeersregelinstallatie.

En verder zijn ze in de A.H. Trompstrjitte en J.C. Nagelhoutstrjitte nog enkele dagen bezig met de werkzaamheden. Ook hier is de straat afgesloten voor het doorgaande verkeer. De voetgangers kunnen wel passeren. De A.H. Trompstrjitte zou 4 maart weer open moeten gaan, de J.C. Nagelhoutstrjitte 10 maart. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden, dus dit kan ook een paar dagen eerder of later zijn.

Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersonen van de werkzaamheden, de heer Klaas Visser of  de heer Paul van der Brugge van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Bron: Woudsendonline