Heerenveense schrijft boek over Liefde en Werk

Algemeen
Foto: Linkedin Annemieke Mintjes
Foto: Linkedin Annemieke Mintjes

HEERENVEEN - Wat wij doen en denken wordt gestuurd door waar we om geven en wat we belangrijk vinden.

Eigenlijk: liefde. En dat houdt niet op bij de grens tussen zakelijk en privé. Voor auteur en communicatiekundige drs. Annemieke Mintjes was dat de aanleiding om een boek te schrijven met de titel Liefde Werkt.

Annemieke bundelde de kennis die zij opdeed tijdens een opleiding Liefde in bedrijf aan de Erasmus Universiteit met haar ruime ervaring op het gebied van werkgeluk. De auteur over het boek: “Mensen die van hun werk houden presteren beter. We weten het eigenlijk wel: het zijn de mensen die het verschil maken in organisaties. Toch handelen we daar vaak niet naar. Daarom is het zo belangrijk om liefde op de agenda te krijgen, juist nu. En daar wil ik met mijn boek een bijdrage aan leveren.” Om te zorgen dat het boek er komt is Annemieke gestart met een crowdfundingsactie via het platform Voor de Kunst. Meer informatie vind je op voordekunst.nl en liefdewerkt.frl.

Liefde Werkt laat je kennismaken met diverse thema’s rondom liefde en werk, en je krijgt praktische handvaten zodat je meteen met liefde aan de slag kunt. Een must voor iedereen die vindt dat het de hoogste tijd is voor meer menselijkheid in organisaties.