Zomerspelweek “Duikt onder water”

Algemeen
Afbeelding

ORANJEWOUD - In de week van 21 augustus is er weer de jaarlijkse Zomerspelweek voor kinderen uit groepen 3 t/m 8 van de basisschool. 

Thema van dit jaar is “Onderwater wereld” en vind plaats op het terrein van Scoutinghiem in Oranjewoud Na een aantal jaren met beperkingen door corona , kunnen we nu weer een volledige week organiseren. En voor de groepen 5,6,7 en 8 ook nog een spokentocht en overnachting. De vrijwilligers zijn al enige tijd bezig om weer een leuk programma de in elkaar te zetten rond om het thema. Het word weer een week vol spellen , speurtochten en natuurlijk hutten bouwen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de spelweek, hier kunt u ook uw kinderen vanaf 15 juni in schijven voor deelname. Om zoveel mogelijk kinderen een leuke week te kunnen bezorgen zijn we op zoek naar vrijwilligers. Vindt u het zelf leuk om als vrijwilliger mee te doen, kunt u dit ook via de site aanmelden. www.zomerspelweek.nl Op Facebook is de spelweek ook te vinden, www.facebook.com/Zomerspelweek-Heerenveen