JCI Sneek schenkt €1.650 aan Stichting Leef!

Algemeen
Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

SNEEK- Na een prachtige week, was het zondag een druilerige laatste dag van de Onbeperkte Elfstedentocht. Tijdens de doorkomst in Sneek, werd door Sander van Goethem van JCI Sneek, een cheque van €1.650,- uitgereikt aan Sandy van Rooij, initiatiefneemster van Stichting Leef!

De Onbeperkte Elfstedentocht is een sportevenement waarbij mensen met een beperking, gedurende vijf dagen de Elfstedentochtroute afleggen.

Voor sommigen betekent dit enkele meters per dag, terwijl anderen kilometerslang de Friese landschappen trotseren op hun handbike, driewieler of ander vervoersmiddel. Veel deelnemers worden hierbij ondersteund door een buddy. Volgend jaar wordt dit prachtige evenement wederom georganiseerd van 11 tot en met 15 september.

Met de organisatie van een culinaire wijn wandeling door Sneek en een padeltoernooi is door JCI Sneek geld opgehaald voor dit goede doel. JCI Sneek is een gezellige netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar, die zich onder andere inzet voor het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Kijk dan op www.JCISneek.nl

Stefan Wolthuizen,Voorzitter JCI Sneek