Muziek Festival Friesland In Het Bolwerk in Sneek

Cultuur en uitgaan
Foto Harrie Muis
Foto Harrie Muis

SNEEK- Tijd om het dak eraf te blazen! We gaan namelijk weer een feestje bouwen. Na drie jaar van afwezigheid gaat het jaarlijkse Muziek Festival Friesland voor mensen met een beperking weer door! Op vrijdag 18 november gaat de 28ste editie plaats vinden in Het Bolwerk in Sneek.

Laat je meevoeren met de geweldige energie van Wimpie en de Domino’s. Zij spelen de sterren van de hemel met hun enthousiaste band. T. Brass komt met een wervelend optreden waarbij je niet stil bij kunt zitten. Appie Scheer beter bekend als de look a like van Frans Bauer zingt uiteraard Frans Bauer. Iris Kroes maakt met Hollandse meezingers, swingende beats en mooie klassiekers het feest compleet.

Willem Waldpyk (Willem de Vries) bekend van o.a. Omrop Fryslân zal deze avond de boel op zijn eigen wijze gezellig aan elkaar praten.

Deze avond is bestemd voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanaf ± 16 jaar en hun ouders/begeleiders. Voor meer informatie en ticketverkoop zie het programma op de site van www.hetbolwerk.nl